Σάβ, 01 Φεβ | Spirou Patsi

Ειρηνικοί Γονείς και Εκπαιδευτές στην πράξη - Οι δύσκολες στιγμές

Οι εγγραφές έκλεισαν
Ειρηνικοί Γονείς και Εκπαιδευτές στην πράξη - Οι δύσκολες στιγμές

΄'Ωρα & Τοποθεσία

01 Φεβ 2020, 10:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.
Spirou Patsi, Spirou Patsi, Athina, Greece

Σχετικά με την εκδήλωση

Ονειρευτήκατε ποτέ πως θα μεγαλώσετε και θα εκπαιδεύσετε τα παιδιά στο σπίτι ή στην εργασία σας σε ένα περιβάλλον ειρήνης και αγάπης? 

Σκεφτόσασταν ότι θα είστε ένα γονιός ή επαγγελματίας διαφορετικός από τους άλλους γεμάτος υπομονή και κατανόηση? Έτυχε να πιάσετε τον εαυτό σας να φωνάζει ή να γίνεται αυταρχικός μετανιώνοντας μετά και νιώθοντας ντροπή για αυτό? Έτυχε να το ξανακάνετε μετά? Γιατί συμβαίνει αυτό? Υπάρχει τρόπος να το προλάβουμε / αλλάξουμε? Σε αυτό το βιωματικό εργαστήρι θα εξερευνήσουμε αυτές τις στιγμές και θα εξασκηθούμε σε εργαλεία και τεχνικές για την πρόληψή τους ώστε να πάψουν να επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση με τον εαυτό μας και το παιδί.

Διάρκεια 6 ώρες / κόστος 60 ευρώ (+ ΦΠΑ) Δήλωση συμμετοχής: 6946 628 795

Το εργαστήρι αυτό είναι μέρος της σειράς: Στο δρόμο της Μη Βίας - Συναντήσεις Ειρηνικής Επικοινωνίας Με την Στέλλα Κουκουγιάννη www.choose-empathy.gr

Με αρχικές σπουδές στην Ανθρώπινη Επικοινωνία - Λογοθεραπεία στην Αγγλία, η Στέλλα εργάστηκε σε διεπιστημονικές ομάδες με παιδιά και γονείς για 18 χρόνια. Στο ρόλο της ως Λογοθεραπεύτρια και επιστημονική υπεύθυνη, κύριο ενδιαφέρον και στόχο αποτελούσε πάντα η θέση του παιδιού στην οικογένεια και το σχολείο και η σχέση του με τους ενήλικες. Δραστήρια και με πολλά ενδιαφέροντα έχει παρακολουθήσει ποικίλα σεμινάρια και εκπαιδεύσεις πάνω στη φυσική ζωή, το σώμα, την ψυχοσωματική υγεία και την σχέση με τον εαυτό και τους άλλους. Τα τελευταία χρόνια εκπαιδεύεται στη Μη Βίαιη Επικοινωνία (Center for Nonviolent Communication, CNVC) και παρακολουθεί εντατικά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σήμερα με κύρια βάση τα Χανιά, προσφέρει διαδικτυακές συνεδρίες πάνω στην ειρηνική επικοινωνία σε ανθρώπους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  Έχει δημιουργήσει την κοινωνική δράση choose empathy και ταξιδεύει κάνοντας εργαστήρια πάνω στην ειρηνική επικοινωνία και την ενσυναίσθηση. Μια από τις αγαπημένες της δράσεις είναι η εκπαίδευση γονέων και επαγγελματιών που εργάζονται με παιδιά και δοκιμάζουν νέα εγχειρήματα ή διαμένουν σε μικρές κοινότητες ή απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας. 

Οι εγγραφές έκλεισαν